Metaalrecycling

Wij  beschikken over een groot aantal faciliteiten om metaal te verwerken.

Of u nu op zoek bent naar een partner voor de verwerking van de meest zuivere metalen in grote en kleine hoeveelheden, of metalen met vreemd delen. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij zoeken voor elk materiaal een passende oplossing.

Aangeleverde metalen worden eerst op soort en kwaliteit gesorteerd waarna alles op handelsmaat wordt bewerkt. Afhankelijk van het materiaal gebeurt dit handmatig of machinaal. Alle producten worden bewerkt tot een bruikbare grondstof voor diverse gieterijen en voor export.

Omdat wij dit proces op verantwoorde en milieubewuste manier uitvoeren voldoet ons bedrijf aan de strengste kwaliteits- en milieu eisen. Wij beschikken vanzelfsprekend over alle vergunningen voor de inzameling, opslag en verwerking van ferro (ijzer), non-ferro materialen (aluminium, koper, zink, messing, rvs, lood etc.), kabel en accu’s.

Tevens zijn wij geregistreerd bij de OVAM als vervoerder- inzamelaar-afvalstoffenhandelaar en makelaar  van metaal afvallen.

In Duitsland zijn wij geregistreerd onder art. 53 KrWG.

Ook zijn we gecertificeerd en geautoriseerd A|U|F inzamelaar voor aluminiumschroot.

Let op! Vanaf 1 me1 2022 zullen wij geen materiaal meer aannemen van particulieren.

Containerservice

Wij beschikken over een eigen wagenpark en containerservice om de metaal afvallen te verzamelen en af te voeren.
Diverse modellen containerbakken met een inhoud van 5 t/m 50 m³ worden gratis door ons geplaatst en gewisseld cq opgehaald.
Wij plaatsen containerbakken, zodat u deze in eigen tempo kunt vullen.

Is de container vol, één telefoontje en hij wordt gewisseld of opgehaald.

Ook beschikken wij over diverse soorten heftruck bakken uit staal en kunststof.

Neem Contact Op

Sloopwerken en ontmantelingen

In de afgelopen jaren heeft de sloopbranche, onder andere vanwege de steeds strengere wet- en regelgeving en professionalisering een imagoverandering ondergaan. Selectief slopen is vandaag de dag een gespecialiseerd proces, waarbij het voor hergebruik scheiden van alle afkomende materialen al aan de bron geschiedt.

Wij beheersen dit proces tot in de kleinste details. Uw sloopwerken, hoe groot of klein ook, zijn bij ons in veilige handen. In nauwe samenwerking tussen mens & machine verloopt uw sloopproject met minimale overlast en maximaal resultaat. Wij hebben oog  voor de omgeving als voor de werknemers zelf. Correcte uitvoering van de werkzaamheden worden geborgd door een goede werkvoorbereiding en gedegen controle tijdens de werkzaamheden..

Wij werken nauw samen met asbest- en V.C.A. gecertificeerde bedrijven en kunnen elke klus aan, vanzelfsprekend met goed opgeleid en ervaren personeel. Ons team heeft in de loop van de jaren veel expertise opgebouwd en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur.

Milieu- kwaliteit en veiligheid zijn voor ons even vanzelfsprekend als het nakomen van de afspraken.

Ook het ontmantelen van niet meer gebruikte machines, bedrijfsonderdelen of complete fabriekshallen is bij ons in goede handen en kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen.